Η συγκομιδή γίνεται με το χέρι από Οκτώβριο μέχρι Δεκέμβριο. Οι κόκκοι του καφέ ξεπλένονται με καθαρό νερό χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε άλλου συστατικού, μέχρι να αφαιρεθεί η καφεΐνη, μια διαδικασία που δεν επηρεάζει τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του καφέ. Το αποτέλεσμα είναι ένας καφές που διατηρεί πλούσιο σώμα και γεύση, στον οποίο θα συναντήσετε μέτρια οξύτητα, φουντούκι και σοκολάτα. Απολαύστε τον σε ζεστές και κρύες παρασκευές, αλλά και με γάλα.