Το 2006 ξεκινά η κατασκευή του οινοπείου Claudia Papayianni στη Χαλκιδική, έχοντας ως οδηγό την αγάπη για την περιοχή. Επιλέγουν τη βιολογική καλλιέργεια και μία μεθοδευμένη επιλογή γηγενών και διεθνών ποικιλιών με βάση το μικροκλίμα της περιοχής. Τα πρώτα τους αμπέλια φυτεύονται το 2003 στις περιοχές Αρναία και Μαραθούσα σε μια ιδιόκτητη έκταση 200 στρεμμάτων. Το ροζέ sparkling demi sec ανήκει στη σειρά ultra-premium του οινοποιείου. Ένα χαρμάνι από τις ποικιλίες Ξινόμαυρο και Syrah, το οποίο είναι αποτέλεσμα της αλκοολικής ζύμωσης Cuvée Close σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και ανάδευση με τις λεπτές οινολάσπες του για 3 μήνες. Έχει λαμπερό χρώμα που θυμίζει τριαντάφυλλο, με επίμονες φινετσάτες φυσαλίδες. Τα αρώματά του είναι έντονα και πολύπλοκα, αποτελούνται από σμέουρα, κεράσια, αγριοφράουλα και νότες μαγιάς και αρωματικών βοτάνων. Στο στόμα διακρίνουμε την απόλυτη ισορροπία με τη γλυκύτητα των σακχάρων και μια τραγανή οξύτητα, που προσφέρει φρεσκάδα. Η επίγευση του μακρά, με αίσθηση μπισκότου. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τάρτες φρούτων, καραμελωμένα φρούτα, τυριά συνοδευόμενα από σάλτσα κόκκινων φρούτων.